Мебели по поръчка: Врати
Фурнировани врати - Този вид врати се изработват от МДФ с високо качествен фурнир по избор на клиента (дъб, бук , череша , орех зебрано , венге палисандър и много други) Различния виф фладер на дървесината обработването и боядисването им ги прави незаменими и неповторими в различни интериорни и екстериорни решения. Подходящи за мокри помещения и избор на 2 цвята.
Ламинирани врати - Изработват се от ламиниран МДФ със висока износоустойчивост на покритието в разнообразие от цветове. Могат да бъдат изработени, както плътни гладки, така и с отвори за остъкление. Възможност за двуцветно изпълнение т.е. един цвят откъм каса и друг откъм панти.
Крафмастър врати - Така наречените крафмастър врати се правят с щамповани грундирани кори. Сами по себе си се отличават от с различния си стил и шарка. Боядисват се с бои по рал което ги прави и подходящи за мокри помещения.
Метални врати - Здрава метална конструкция която прави вратата ви тежка и сигурна. След това предстои избора на материал за да се превърне в изящна и стилна врата за вашия дом или офис. Може да бъде МДФ ламинат , МДФ ест. фурнир и крафмастер. Да не забравим да споменем шумо и топло изолационните материали които ги правят още по отличителни.
Специални врати - в тази група врати считаме всички по различни видове, като например плъзгащи врати, стъклени врати, двукрили врати и врати с различен дизайн и решения. Може да се изпълняват от натурален, фурнирован и ламиниран МДФ, ПДЧ и други видове материали.